Rólunk

Remarkplast GROUP a.s. egy holding társaság. Ez a forma képezi az alapot az egyes vállalatok termék és marketingtevékenységeinek belső szervezeti megoldásához, valamint szűkebb figyelmet fordít a stratégiai érdekek elérésére, különös tekintettel az összes belső folyamat hatékonyságának fokozására.

A Remarkplast GROUP a.s. üzleti oldalát  a Remarkplast Compounding a.s. képviseli , és a termelési tevékenységeket pedig a Remarkplast s.r.o. és a Remarkplast Slovakia s.r.o.

A fő küldetése ezeknek a vállalatoknak a hosszú távú fejlesztése és a közös kapcsolatok létrehozása különféle iparágak számára. A holdingba tartozó vállalatok termékeit és szolgáltatásait a világ minden tájáról keresik, különösen az autóiparban, gépiparban, az elektronikában és a fogyasztói iparban.

 Tanusított laboratórium 

Testpolymer EU s.r.o. egy független akkreditált vizsgálati laboratórium. 1595, a ČIA által a ČSN EN ISO / IEC 17025: 2005 szerint akkreditált.

Szorosan a polimerek mechanikai, termikus és egyéb tulajdonságainak területére összpontosít. A legmagasabb szintű igényeinek megfelelő átfogó megoldásokat nyújt az ügyfelek számára.

A területen végzett sokéves munkának köszönhetően, a Testpolymer EU, a  mái napig sok hazai és külföldi elégedett vevőknek nyújt szolgáltatásokat a polimerek tesztelése és fejlesztése terén.

Testpolymer